Тристранна среща между старши треньора на Ботев Пловдив Станимир Стоилов, собственика на клуба Цветан Василев и мениджърът Лъчезар Танев ще се проведе веднага след края на сезона в България. Това разкри лично Танев в Спортно шоу Гонг.

На нея ще бъде обсъдено бъдещето на Мъри, което настойчиво е свързвано с Левски от лятото. Както е известно, съвсем скоро на Герена ще има нов директор в лицето на Георги Иванов. И Гонзо, и Мъри са клиенти на Лъчо Танев.

"Аз работя с тях, но първо те са ми големи приятели. Помагам им когато имат нужда дали с мнение, дали с преговори от тяхно име или с оформление на договорите им. Представлявам ги още от времето, когато бяха футболисти. Със сигурност за Георги Иванов бе ясно, че Левски проявява интерес. Той обаче първо трябва да реши проблема с договора си с Черно море. Същото горе-долу важи и за Станимир Стоилов. Неговата съдба много зависи от финала за Купата", коментира Лъчезар Танев.

"Един човек като Цветан Василев заслужава лично да чуе желанието на Станимир Стоилов, както и неговите намерения. Със сигурност ще има среща между тях двамата, на която ще присъствам и аз", каза още мениджърът на Мъри.