Отборът на Спартак Вн ще бъде представен официално пред феновете и журналистите във Варна утре, на 1-и август. Това ще стане факт на клубния стадион, преди контролната среща между отборите на Спартак и Шумен, която ще започне в 18.30 часа.

За предстоящото първенство старши треньорът на “соколите” Георги Иванов ще разчита на 22-ма футболисти.

Новите имена в състава на варненци са: Марко Савич, Иван Петков, Марко Палавестрич, Ахмед Хикмет, Станислав Жеков, Владислав Мирчев и Станислав Петров.

Последните двама футболисти през 2005/2006 се състезаваха за Спартак, но миналия сезон играха за бургаските Черноморец и Нафтекс.

Наставникът ще разчита и на юношите на “соколите” – Васко Боев, Милен Стефанов, Емил Дончев, Генади Хуан Алберто Луго и Калоян Цветков.

В тима са и игралите през предишния сезон – Боян Илиев, Генко Славов, Георги Арнаудов, Венцислав Маринов, Дарин Тодоров, Иван Найденов, Младен Стоев, Будимир Джукич, Велимир Иванович и Цветомир Цанков.

Спортно-техническият щаб на варненци не се е отказал и от нападателя Десислав Русев и той ще бъде картотекиран в тима веднага след уреждането на съдебния спор с досегашния му отбор Родопа (Смолян).