Точно в 17.00 часа по график на летището в Ларнака би трябвало да кацне собственикът на ЦСКА Прамод Митал, придружаван от шефа на Надзорния съвет Александър Томов.

Индиецът е пожелал да се запознае лично с всеки един от новите играчи в тима. Девет от тях са тук в Кипър и са в групата на отбора.

Първоначалното намерение е било това да стане непосредствено преди тръгването на отбора на Стойчо Младенов от хотел „Хилтън” за стадиона. От щаба на ЦСКА обаче са преценили, че това не е най-подходящият момент, тъй като е нужно тогава играчите да са изцяло концентрирани върху двубоя. От друга гледна точка пък, това би могло да подейства стимулиращо, още повече ако Митал обяви лично допълнителни премии за успех срещу Омония /Никозия/.

По всяка вероятност срещата на милиардера с футбористите ще се състои след мача.

Няколко часа след тази информация пък се появи друга, че Митал има важна среща в Нигерия и едва при кацането си в Ларнака, ще прецени дали ще може да отдели от безценното си време за да погледа на живо една от своите собствености.

Новината за присъствието на мача на Прамод Митал дойде лично от Александър Томов на пресконференция преди една седмица. 

В хотела на „червените” се оказа и собственикът на Вихрен /Сандански/ Коко Динев, който пожела на българския тим успех в днешния мач.