Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев заяви, че от Лудогорец са пуснали само отворено писмо, но в същото време не са изпратили никакви факти относно случилото се по време на тренировката на отбора на терена на стадион „Трейс Арена“ преди мача реванш от осминафиналите за Купата на България срещу Берое.

„Аз съм юрист и искам да съберем доказателства. Предварително нито един от членовете на комисията не си е формирал становище по случая. Искаме да съберем максимално информация, за да бъдем максимално обективни“, коментира Кучев.

„Ако има някой, който трябва да бъде наказан, ще бъде. В последните години не се е случвало да не налагаме санкция, когато има доказателства“, добави председателят на Дисциплинарната комисия.

„Тренировката на Лудогорец се е провела на друг терен, който не е собственост на Берое. Нямаме нищо черно на бяло. Нямаме доклад от полицията. От Лудогорец има само и единствено едно отворено писмо“, добави председателят на Дисциплинарната комисия.

„От Лудогорец като искат да представят доказателства. От Лудогорец имаме само едно отворено писмо. Освен това нищо друго нямаме от Лудогорец. Ако имат допълнителни факти, трябва да ги представят. Искаме да ни кажат дали са уведомили Берое, че ще тренират там. Няма нито медицинско, нито нищо. За момента това са само твърдения“, каза още Юрий Кучев.