Нови договори са предложени на треньорите в Локомотив Пловдив. Собственикът на „чернобелите” Емил Наков устно е отправил оферта за нови контракти на старши треньора Иван Маринов, треньора на вратарите Любо Шейтанов и кондиционния спец Христо Запрянов. Твърде вероятно е тримата да не избързват с подписването на договорите и да изчакат до първата тренировка, която е в началото на следващата седмица. На практика от утре Локомотив е без треньори, тъй като договорите и на тримата са до 20 юни, тоест днес.

Според запознати има реална опастност на първата тренировка в понеделник някои от настоящите играчи на клуба да на се появят. Илами Халими вече обяви чрез македонските вестници, че си търси отбор в родината си. В момента реален интерес има към петима играчи на Локомотив и е твърде вероятно да се стигна до нова продажба след тази на Златински и Балдовалиев.

Очаква се до края на седмицата Емил Наков да се срещне с представителя на английския инвестиционен фонд Димитър Герасимов и да стане ясно дали „смърфовете” ще има нови собственици. Подготвя се среща и с бизнесмените от Турция.