Мениджъри, близки до Левски, са предложили сръбския ляв бек Никола Михайлович, научи Гонг. Футболистът в момента е част от Цървена звезда, но договорът му изтича през лятото и е възможно да бъде взет като свободен агент.

Кариерата на Михайлович е доста богата, като той има мачове за националните гарнитури на своята страна. Сърбинът е играл доста сезони в тимове извън родината си.

Той е на 31 години и е роден в Земун. Кариерата му стартира именно в местния тим. През 2004 година играе на Европейското първенство за младежи, на което Сърбия и Черна гора завършва на втора позиция. Изявите му впечатляват Висла, който го привлича. В Краков Михайлович играе три сезона и записва 58 срещи. През 2008 година заминава за Химки, но там не съумява да се наложи и се завръща в Сърбия, където облича екипа на Цървена Звезда.

От 2009 до 2011 защитава цветовете на Корона Киелце, а следващите два сезона играе в елитния руски Амкар Перм. Там е съотборник с Жоро Пеев и Захари Сираков. В Русия остава до 2013, а през лятото отново се завръща в Звезда. За гранда от Белград през този сезон играе 14 срещи без да вкара гол.

Никола Михайлович може да играе като ляв бек, но и в по-предни позиции в ролята на полузащитник.

Визитката му е повече от прилична, но това, което вероятно смущава „сините“, е, че на 15 февруари ще стане на 32 години, което говори, че не може да се разчита на услугите му в дългосрочен план.

Тони Здравков със сигурност ще вземе ляв бек, но въпросът е да намери най-точното решение за тази позиция, след като преди края на календарната година клубът бе напуснат от Нуно Пинто.