Легендарният капитан на Левски Елин Топузаков стана татко на първороден син. Броени дни преди Вечното дерби на България между Левски и ЦСКА, една от вечните емблеми в „сините редици“ бе зарадван от най-благата вест – за раждането на своето бебе Виктор.

Рано сутринта наследникът на идола на Сектор Б проплака в болница Надежда в столицата, а физическте му данни сочат, че със сигурност ще бъде бъдещ футболист. Сладкият мъник, който носи името на победата, е висок 50 сантиметри, като тежи 3,120 килограма.

Щастливата мама на бебока Весела Тотева не можа да скрие силната си емоция, като в профила си в една от социалните мрежи изрази своята безгранична благодарност към екипа, грижил се за нея и Виктор.

Преди дербито Топчо стана татко

източник: БГНЕС

Екипът на Гонг иска да изкаже своите благопожелания към щастливото семейство, като пожелае на Елин Топузаков, Весела Тотева и малкия им наследник безкрайно и неизчерпаемо щастие, дни изпълнени със забава, веселие и много игри. Всички пожелават на Весела и Елин с любов да се наслаждават на всяко действие на малкия Виктор.