Левски сломи Аякс. Това е само едно от заглавията в пресата, когато през далечната 1975 г. българите надиграха с 5:3 съперниците си от Холандия в решителен мач от турнира за купата на УЕФА и ги отстраниха от него. В култов ретрокоментар в спортно-коментарното студио „Пред банята“ на предаването „Факторът Кошлуков“ по TV7 спортният журналист Иво Райчев ни върна към феноменалните реализации на голови положения от българските футболисти.

Специален гост в предаването бе легендарният футболист на сините от миналото Стефан Павлов, известен като Фифи Перото. Той не стъпва по тревата, а лети, казвали за него съотборниците му. Той разказа, че прозвището Фифи Перото идва от едноименния филм, който се излъчвал в периода, в който Стефан Павлов вкарвал гол след гол в четири поредни мача.

Ексклузивна скайп връзка бе осъществена като изненада за синята легенда. Пряко от Истанбул, където живее в момента, се включи съотборникът му от миналото Йордан Йорданов (Пиката), чието точно попадение от дузпа довело до решителния пети гол в мача срещу Аякс и елиминиране на холандския гранд от европейския турнир.

Водещите на предаването „Пред банята“ дадоха и своите прогнози за голямото испанско дерби, като Ники Александров заложи на равен мач, а Иво Райчев и Емил Кошлуков дадоха единица в полза на домакините от Реал Мадрид срещу Барселона.