Старши треньорът на Славия Емил Велев за пореден път ще прекроява халфовата линия на отбора заради контузия на футболист в тази зона. След като в последните два мача наставникът на столичани не можеше да използва Илия Илиев и Йордан Юруков, към тях в лазарета се присъедини Том Мансаров.

Израелецът пропуска домакинството на „белите” с Академик София утре. Мансаров влезе като резерва в драматичния четвъртфинал в турнира за купата на България срещу Черноморец и малко преди края на второто продължение бе контузен от противников футболист в глезена.

Въпреки това Мансаров стисна зъби, като дори вкара една от дузпите за „белите”, пратили тима на полуфинал. Състоянието на дефанзивния футболист не е чак толкова лошо, но от треньорския щаб са преценили, че няма да рискуват със здравето на футболиста. Така утрешният двубой срещу студентите пропускат Илия Илиев, Йордан Юруков и Том Мансаров.

Групата на Славия: Петров, Кунчев, Дяков, Генев, Сечков, Молдованов, Басо, Филипов, Дениран, Васев, Баяно, Жуниор, Димитров, Пеев, Цачев, Спас Георгиев, Божов, Христов и Кушев.