„Тази награда е най-голямото признание, защото са ме избрали моите колеги и треньорите в България”, заяви капитанът на Литекс Ивелин Попов, който получи приза Футболист на футболистите. Анкетата се провежда за 9-та поредна година, а призьорите се определят след допитване до професионалните играчи от А и Б група. „Най-хубаво е да те оценят колегите. Не съм очаквал това отличие, но 4-5 дни преди събитието знаех, че аз ще съм победителя”, добави националът.

„Никога не мога да се уморя да вдигам награди. Това е страхотно. А и съм се подготвил – ходя на фитнес”, шеговито сподели Попето.

„Живот и здраве си чакам да продължа развитието си в западноевропейски клуб. Ако не стане продължавам да се развивам тук. Със сигурност няма да се задоволя с днешната награда. Аз съм амбициозен и максимално мотивиран човек. Искам винаги да съм в топ форма и да показвам най-доброто от себе си”, каза още Ивелин Попов.

„Емоциите от спечелената шампионска титла ще продължат може би през цялото лято. Всеки път ще се сещаме за отделни мачове, за отделни щастливи моменти. Тези емоции ще останат в нас много дълго време”, разкри капитанът на новия шампион на България.

„Сега в неделя ми предстои мач със Спортист в Своге, после започвам да мисля за националния отбор и контролите с Белгия и ЮАР. След това ще видим какво ще направим в квалификациите за Шампионска лига и Лига Европа. Трябва да направим една хубава подготовка, да видим кой ще ни се падне и да го отстраним”, категоричен бе юношата на Левски.

„Любимият ми отбор е Интер. Аз съм на мнение, че където и да отидеш в чужбина, трябва да попаднеш в отбор, който се бори за трофеи, отколкото в тим, който се бори да не изпадне, за да имаш по-голям стимул. За интерес на Астън Вила към мен прочетох в медиите. До моите уши все още не е стигнало нищо”, завърши Попов.