29-ият кръг на А група ще завърши в понеделник с последните два двубоя от кръга в Първата шестица, които са битки за място в евротурнирите.

В 17:30 часа Локомотив София приема Берое в мач между втория и петия в класирането. "Железничарите" са с 51 точки и са все по-близо до Европа, но борбата зад тях е сериозна. Берое е с актив от 45, така че момчетата на Петър Хубчев се нуждаят от задължителна победа, с която да настигнат ЦСКА по точков актив и да имат шанс дори за второто място на Локомотив.

Двубоят Локо София - Берое можете да гледате на живо в ефира на Diema Sport, на онлайн платформата Gong Play и на честотите на Дарик радио. В Gong.bg пък ще следим случващото се минута по минута.

В 19.45 часа е и последният мач от кръга. В него Литекс приема Ботев Пловдив в борба за задължителни три точки, които да запазят позицията на ловчанлии за атака на първите три места. Ботев е единственият отбор в Първата шестица без шансове за евротурнирите, но това не пречи на "канарчетата" да сложат прът в колелото на Литекс.

Двубоят Литекс - Ботев също можете да гледате на живо в ефира на Diema Sport, на онлайн платформата Gong Play и на честотите на Дарик радио. В Gong.bg пък ще следим случващото се минута по минута.