Помощник треньорът на Берое Левон Апкарян говори пред клубната телевизия преди гостуването на Левски в София. Той изрази задоволството си от това, че при сгъстения цикъл вместо да отпадат играчи се връщат ключови фигури в отбора. Вижте какво още сподели той.

- Левон, коментарът ти за изтегления жребий за полуфинала за Купата, който противопоставя отбора на “Славия”…

- Като цяло в този момент, при останали четири отбора едва ли можем да си пожелаваме някой съперник. Който и да е съперника е все едно. Със “Славия” вече играхме, но мачовете за Купата са малко по-други. Отиваме, така както във всеки мач до сега – нищо ново, за победа.

- Преди два дни бе последната среща с “Пирин” (Гоце Делчев) на тежък терен. Има ли някакви проблеми с контузени играчи след двубоя за Купата и хора, които със сигурност пропускат двубоя в неделя?

- Не, даже е точно обратното и това е нещо много добро, което се случва при нас. Връщат се хора, които имаха болежки – Каядо, Дишлиев вече са в кадъра и тренират. Същото се отнася и за Педро. Това е радващо за нас, че те са също на линия.

- Личните ти очаквания и тези на треньорския щаб за двубоя в неделя с “Левски” в София…

- Очакванията са както всеки един двубой досега. Мога да уверя феновете и хората тук в Стара Загора, че няма да пестим нито една капка в този мач срещу “Левски”. Взимаме го много сериозно.

- Има ли нещо, което ви притеснява преди двубоя?

- Не, нищо не ни притеснява. Точно обратното. Искаме това добро настроение, работата, която се върши да продължи. Много добре знаем, че във футбола както днес си горе, така утре може да си долу. Искаме да продължим целенасочено да работим. Мачът с “Левски” не е по-различен, но пак ви казвам – няма да пестим никакви сили и няма да мислим за другия мач в сряда.

- От тук насетне идва сгъстена програма, много мачове и все важни. Какво е твоето очакване и настроение?

- Пак ще повторя това, което казаха колегите и миналия път – нашия отбор е подготвен. Много е важна психологическата нагласа, но треньорът ще намери правилните думи и знае какво да каже на футболистите. В тази връзка искам да кажа и че между футболистите и нашите феновете отношението е все по-добро. Много разчитаме на тях. Видяхте, че дори при това далечно гостуване на “Пирин” в Гоце Делчев пак имаше хора, които ни подкрепяха. Това е много много важно за отбора и тези момчета, които се раздават всеки мач.