Три от най-красивите младоженки в страната станаха собственички на изящен смартфон в бяло - BlackBerry 8520 White. Новите притежателки на телефона-бижу бяха определени от потребители на Фейсбук по инициатива на М-Тел. Снимките на всички участнички бяха публикувани във Фейсбук. Потребителите на социалната мрежа пък определиха трите най-красиви булки в рамките на три дни – 3, 4 и 5 юли. В надпреварата участваха над 150 фотографии.

Младоженките, чиито снимки събраха най-голям брой „like” в булчинския албум, са Лили Гаджева, Елица Матеева-Павлова и Даниела Димова.

Лили Гаджева, съпругата на футболиста на Левски Владимир Гаджев, събра най-много позитивни знаци – 2082. Участието й в инициативата на М-Тел се осъществи благодарение на леля й, която е изпратила сватбената й снимка.

2020 са гласовете, които потребителите на Фейсбук дадоха за Елица Матеева-Павлова от Добрич. Нейното участие е било по инициатива на кумата й, докато Елица и нейният съпруг са били на меден месец.

В челната тройка, с 1737 гласа, се нареди и още една красавица от Добрич - Даниела Димова. Фотографът, снимал Даниела в сватбения й ден е неин съгражданин и се казва Стефан Стефанов.