Полицейска проверка развали вечерта на големия син на Стойчо Младенов – Александър. Бившият капитан на младежкия национален отбор по футбол бе в центъра на акцията, която се разигра в столичния нощен клуб Bedroom. Маскираните униформени нахлуха в заведението малко след полунощ и прекратиха съботното парти за повече от час, разказаха за Gong.bg очевидци на случката.

За щастие на почитателите на Славия обаче, Александър бе с изрядни документи и изчака края на проверката пред входа на заведението в компанията на двама свои приятели. Младенов младши бе видимо притеснен от развитието на вечерта и доста се поколеба преди да се върне в клуба след края на проверката. През последните седмици Сашо се възстановяваше от контузия, но в скоро време се очаква да се завърне на терена.

Сред изненаданите от акцията бе и олимпийският вицешампион Кирил Терзиев, който обаче изпусна началото на полицейското нашествие. Борецът изгледа всичко отстрани и повече се забавляваше с паяците на „Паркинги и гаражи”, които по същото време вдигаха неправилно паркиралите автомобили. Терзиев се завърна от Дания, където успя да запише само четвъртфинал в най-неуспешното за България представяне на Световно първенство по борба от години насам.