Представител на елитния полски клуб Корона Киелце ще присъства на мача в Бургас между Черноморец и Етър 1924 утре. Срещата от 12-ия кръг на А група започва в 16:30 часа.

Човекът от Полша пристига за защитника на "акулите" Георги Терзиев, който прави много добър сезон. Въпреки че името на клуба не предизвиква вниманието, Корона е доста стабилен във финансово отношение, тъй като над 15 фирми помагат на клуба. Така ако поляците харесат 20-годишния бранител, вероятно бързо ще се стигне до сделка с Черноморец.

Поляците пристигат по личната покана на изпълнителния директор на "акулите" Пламен Киряков. Хора от турски и украински клубове пък се очакват за следващото домакинство на отбора от първенството - на 28-и ноември срещу Славия.

Както е известно, заради затрудненото си финансово положение бургазлии връзват бюджета с продажбата на играчи. Доста пари вкараха в касата трансферите на Жугурта Амрун-Жужу, Лоривал Асис и Аатиф Шаешу. През тази зима обаче Черноморец ще продаде не повече от двама футболисти, за да не се нарушава баланса в тима.

Бургазлии са на 6-о място в класирането с 18 точки преди утрешната среща, докато Етър 1924 е на предпоследното 15-о място със 7.