Спортният директор на Ботев Пловдив Сашо Александров разкритикува медийни публикации по време на пресконференцията преди мача с ЦСКА. Шефът на клуба заяви, че написаното е плод на небивалици, което цели единствено да се внесе напрежение в тима, при това преди важен мач, какъвто е този с „червените“.

„Стремим се футболистите да не четат много вестници и статии през тази седмица, за да не се обременяват. Медийна война не знам дали има, това, че днес излиза една статия в един всекидневник, от човек, който не се е подписал, да пишеш небивалици... нормално е да се опитват да внасят напрежение. Успокоиха ме, че няма да мога да фалирам КТБ, вътре е намесен и собственикът на отбора. Могат да пишат каквото си искат за мен. Но като пишеш нещо, поне си напиши името“, сподели Кривия.

„Защото има една моя поговорка, Кривият винаги излиза прав. Когато пишеш нещо, поне се подпиши с името си“, заяви по същата тема спортният директор.

„Отборът има настроение, тренира, момчетата ще бъдат подкрепени от привържениците. Ще бъда удовлетворен, когато и публиката е доволна. А тя е доволна. Публиката на Ботев, и тя като отбора, израства и се държи европейски“, добави Кривия.