Кампанията за членство в Националния клуб на привържениците на Левски официално започна. Затова от организацията пуснаха призив на сайта си за присъединяване на все повече членове. Ето какво гласи той:

"НКП стартира кампанията за членство за новия сезон. Целта е силна организация, рекорден брой нови записани членове и максимално подновени стари."

Защо това е важно? Първо, защото вече пет години НКП осигурява на своите членове билетите и пътуванията за гостуванията на любимия отбор. Грижи се за фенските артикули. Гарантира комфорта и сигурността в София и в страната на целокупната левскарска общност."

"Популяризира "синята" идея сред най-малките с поредица от детски турнири по футбол в цялата страна. Тези дейности са присъщи на всяка фенска организация и ние сме поели пред вас отговорността да ги вършим без ропот и без показност."

"Второ и по-важно, защото от вече две години НКП пое на плещите си ангажименти, които далеч надхвърлят присъщите задачи на една фенска организация."

"При липсата на адекватно управление на клуба, ние и няколко други "сини" организации, сред които Тръст на привържениците "Синя България", се превърнахме в основен мотор на случването на процеси и събития – отговорност, която изначално лежеше изцяло някъде из офисите на "Тодорини кукли"."

"От известно време НКП беше принуден да вземе отношение и директно участие в управлението на клуба, поради управленската импотентност, царяща на "Тодорини кукли" в последните години."

"За съжаление бъдещето не изглежда светло. Известно е, че клубът отива в ръцете на нов собственик, за когото има само въпросителни. Той не се е обявил, но изпраща наместници."

"В тази ситуация, това което можем да направим е с участието си в управителния съвет на Левски, да отстояваме правилни решения и да информираме синята общественост за случващото се в клуба. И ние ще го вършим, заради любовта си към Левски и заради дълга към всеки един от вас."

"Заедно със сподвижниците си сбъднахме 100-годишния юбилей на Левски, за който няма нужда да говорим – кадрите от кулминацията на това събитие в нощта на 23 май 2014 г. казват всичко."

"През февруари, тази година, положихме кански усилия за осъществяването на баскетболното шоу на момчетата на Тити Папазов, за да помогнем в спасяването и на тази „синя” спортна гордост – БК Левски."

"Безсънните нощи и хилядите навъртяни километри по оста София-Бургас бяха в основата на невероятното изживяване да сме 14-хилядно синьо море, което заля Бургас на 30 май: фен-зоната, сигурността, доброто изкарване."

"Резултатът от мача няма да коментираме – само това не зависеше от нас и Левски загуби. Но това, което зависеше от нас, го направихме и можем да кажем, че победихме безапелационно!"

"Публиката на Левски отново бе над всички и се стигна до там, че пестеливият Стойчо Стоев обяви, че чак сега разбира каква огромна подкрепа за 11-те на терена е мощната и страстна публика."

"Да, г-н Стоев, това може да се разбере само в клуб като нашия, където толкова често искрата от трибуните се е пренасяла на терена и Левски е печелил мачовете си на крилете на вдъхновението."

"Какъв е изводът? Клубът върви към бавен разпад, разпарчетосван и грабен от лоши управници и цяла верига от паразитиращи фирмички. Това не е Левски. В същото време общността ни е сплотена и предана на "синята" идея, а ние се стараем да увеличаваме това единство с делата си. С каквото се заемем, го правим добре, печелим доверие и бележим победи извън терена."

"Реалността е тази, че единствен, последен носител на идеята за спортен клуб на народа, свободата и спортното благородство, оставаме ние – синята общност. „Левски” сме ти, той, тя, ние. Затова и го има."

"Не се колебайте и влезте в редиците на организираните привърженици, защото вече си го доказахме - ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО! Защото, когато ни питат кои сте и какви сте, за да знаете или решавате, многохилядната маса зад нас, легитимира това ни право. Ще се стараем да даваме регулярна обратна връзка към вас – всички, които сте съпричастни със съдбата на любимия ни клуб."

Членството в НКП ви дава следните преимущества:

Лесен достъп до билети за мачовете с голям зрителски интерес, по-евтини и спокойни организирани пътувания при гостуванията на отбора, отстъпка при закупуване на фен-артикули, отстъпки за горива при нашите партньори "Лукойл", информираност за случващото се в клуба, възможност за участие в цялостната ни дейност.

"Чувството на "синя" единност, което всички изпитахме в Бургас и което дори спортната и управленска бездарност не могат никога да ни отнемат. Този сезон готвим много приятна изненада на лоялните си членове, които подновят членството си при нас – уникален подарък, който не може да се купи с пари, а само с ВЯРНОСТ", пишат от организацията.