Старши треньорът на Вихрен Сандански Филип Филипов даде два дни почивка на възпитаниците си заради натрупаната умора от сгъстената програма напоследък.

Първото си занимание той ще проведе в понеделник след обяд на градския стадион. Филип Филипов сподели, че ще пътуват за Дупница в деня на срещата от 27-мия кръг с Марек и няма да се наложи наемане на хотел извън Сандански. Радващото е, че се завръща след наказание централният защитник Танко Дяков, който при това положение ще стабилизира защитата и ще внесе спокойствие в отбора.

Поетапно ще пристигат в Сандански и чуждестранни футболисти на проби, като първият, който вече е в курортния град, е Салес Родригес - 22-годишен централен защитник от Бразилия. Той идва по препоръка на неговия сънародник Шукардиния, с когото са играли в Бразилия в отбора на Флуминензе. Филип Филипов сподели, че всички футболисти, които ще пристигат, ще преминават пробен период най-малко от две седмици и ако се понравят, ще ги оставят за в бъдеще в санданския отбор.