Славия победи с 3:2 Борац Чачак и остана на третото място в турнира Плейстейшън 2007, чийто домакин е отборът на ЦСКА. Дебют за „белите” направи новото попълнение на тима – вратарят Йордан Господинов, който влезе в игра след почивката.

Домакините доминираха почти през цялото време на двубоя. Натискът на Славия започна още в първите минути на двубоя и така се стигна до гол още в 5-та минута. Новото попълнение на „белите” Ортега получи топката на дъгата на наказателното поле, влезе на скорост, преодоля един защитник и хладнокръвно вкара топката в мрежата.

Първото по-сериозно попадение за Борац Чачак бе в 30-та минута, която обаче не доведе до нещо по-сериозно.

След още няколко интересни положения, сътворени от момчетата на Стевица Кузмановски, Илия Илиев направи резултата 2:0 след удар с глава.

В 61-та минута Ортега получи хубав пас от Илия Илиев, опита да прехвърли вратаря, но уцели гредата. Топката попадна в Лазаров, който стреля в аут.

Третото попадение дойде пет минути след това. След ъглов удар Мартин Керчев бе най-съобразителен и реализира от 25-26 метра.

Почетното попадение за гостите падна в 81-та минута. Павлович нахлу в наказателното поле и реализира за 3:1, а крайното 3:2 оформи Новкович в 89-та.

Така Славия остана на третото място на Плейстейшън 2007, а победителят на тазгодишното издание на надпреварата ще бъде определен от двойката ЦСКААполон Каламария.