Централният защитник Пламен Николов официално се превърна в третото ново попълнение в тима на Черно море. Бранителят и ръководството на клуба се разбраха за личните условия на играча и Николов подписа своя договор късно снощи.

В първото си интервю като играч на "моряците" той си пожела да играе в Европа с новия си клуб.

"Не ми трябваше много време да приема офертата на отбора. С треньора бързо се разбрахме за условията и изобщо за всичко. Аз предварително имах наблюдения върху този тим и за това не ми трябваше много време да приема предложението."

"Новите ми съотборници ме приеха нормално, те са добри момчета и няма причина да не ме приемат по добър начин. Надявам се с тях да направим една хубава серия от победи." 

"Лично моя цел е да направим едно добро представяне през пролетта и да можем да се класираме за евротурнирите. Предполагам, разбира се, и в клуба го имат като амбиция това и мисля, че имаме възможностите да го постигнем“, каза Николов.

Защитникът сподели още, че няма да има нужда от много време за адаптация и не иска да разочарова феновете на клуба.

"Атмосферата тук на "Тича" е нормална. Аз все пак съм българин и смятам, че няма да ми е необходимо много време да се адаптирам. Не искам да давам празни обещания на феновете на клуба и за това смятам да говоря с действията си на терена."

"Искам да пожелая на себе си и съотборниците да сме здрави, да се запазим без контузии и да имаме късмета да побеждаваме", завърши третото ново попълнение в състава на носителите на Купата.