Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски даде интервю пред официалния сайт на клуба преди предстоящия мач срещу Лудогорец.

- Г-н Липенски, как премина тренировъчната седмица за Берое?

- Тренировъчната седмица премина както всички до сега. Нормална е нашата подготовка, нищо по-специално за Лудогорец не готвим. Ние се готвим от началото на шампионата за всички мачове като за официални мачове - на 100%.

- Готов ли е отбора за мача в неделя?

- Абсолютно мога да гарантирам и тук съм изразител на общото мнение на нашето треньорско ръководство. На 100% сме готови за мача с Лудогорец.

- През седмицата хората от поддръжката на стадиона направиха доста за терена. Най-накрая Берое ще играе на хубав терен и на собствения си стадион. Няколко думи за това...

- Да, както виждаме и в момента сме на този прекрасен килим, на това съоръжение. Бих казал, при нашите условия, и атмосферни, и изобщо обстановката в България в момента, това е нещо перфектно на този етап. Очакваме също и да стане добър мач. В сряда тренирахме за първи път тази година на тревата тук на официалния стадион и мнението на всички футболисти също е, че условията са прекрасни за един добър мач.

- Вашите очаквания за мача в неделя с Лудогорец?

- Моите лични очаквания, по-скоро моето голямо желание е една победа, прекрасна, хубава победа - да зарадваме нашите привърженици. Също така, на този етап са ни нужни и точки. Трите точки ще бъдат един хубав и добър подарък за цялата старазагорска общественост.

- Има ли играчи, които със сигурност пропускат двубоя заради някакви травми или контузии?

- До този момент единственият проблем е при Давид Каядо, който претърпя една тежка контузия в мача с Нефтохимик в Нова Загора и няма да може да вземе със сигурност участие. Другите всички са готови.