Основният проблем пред старши треньора на Черноморец преди двубоя с Левски за Купата на България е здравословното състояние на лидера на тима Пламен Крумов. Той е с травма от двубоя с Литекс и бе заменен в този мач.

Днес преди обяд Димитър Димитров проведе тренировка с отбора в Българово, с цел да запази основния терен на стадион „Лазур”. На това занимание Пламен Крумов тренира индивидуално и по всяка вероятност старши треньорът ще разчита на него, като футболистът ще играе на обезболяващи инжекции.

Освен Крумов, проблемите при Димитър Димитров са свързани с трайно контузения Шенер Ремзи и наказания Емил Тодоров. Траян Дянков и Иван Цанков също бяха с контузии от мача с Литекс, но днес проведоха пълноценно занимание и треньорът ще може да разчита на тях.

„Притесненията им идват не само от състоянието на Пламен Крумов, липсата на Ремзи и на наказанието на Тодоров – зави за Гонг Димитър Димитров. – Притеснен съм и от това, че Черноморец ще има един ден по-малко за възстановяване, защото Левски игра в събота, а ние в неделя. Въпреки всичко, ние ще затрудним максимално шампионите и носители на Купата на България.”

Проблем за Черноморец ще бъде и отсъствието на самия треньор на резервната скамейка. Той бе изгонен в неделя от Антон Генов и ще бъде наказан за своите действия. От днес Черноморец е на лагер в хотел „България” в Бургас. Домакините обмислят да пуснат вход свободен за утрешния двубой, който е от 16 часа, с цел да дойде повече публика, за да ги подкрепи срещу Левски.