Дясното крило Пламен Крумов подписа договор за година и половина с Берое. Крумов пристигна в лагера на Берое на 5 февруари и взе активно участие във всички тренировки на отбора.

Очаква се Крумов да дебютира със зелено-бялата фланелка още в утрешната контрола с Черноморец, която ще се играе в Поморие от 14 ч.

"Идвам с приповдигнато настроение в Стара Загора. Тук намирам много приятели и футболисти, които познавам. Очаквам да се изкачим в класирането, защото това място не отива на клуб с амбициите и организацията в Берое. Искам да играем минимум финал за Купата на България. За феновете няма да говоря сега, ще говоря с играта си на терена. Пожелавам на всички нови колеги да няма контузии в отбора и вървим заедно нагоре", бяха първите думи на Крумов като играч на Берое.

Пламен Крумов е роден 4 ноември 1985 г. в София. Висок е 180 см и играе на пост дясно крило. Юноша е на Локомотив София и започва кариерата си в столичните железничари през 2005 г. Там записва 16 мача, в които отбелязва един гол. До 2008 година е играл под наем в Загорец Нова Загора, където записва участие в осем срещи.

Има и девет мача с един гол за арменския Банантс Ереван преди да премине в Миньор Перник през 2009 г. Там играе през целия сезон и в 30-те мача реализира отново едно попадение. През месец май 2010 г. преминава в Черноморец, където записва участие в 33 двубоя, без да отбележи попадение.

Две години по-късно заминава за Румъния, където играе в редиците на Конкордия Чияна – 15 мача, в които отбелязва 2 гола. Интересно е, че в северната ни съседка Крумов е ползван най-вече като десен бек и едното му попадение е срещу бъдещия шампион ЧФР Клуж като гост.

Последно Крумов е играл в Университатя Клуж, където има 14 мача. Точно толкова е записал и в младежкия национален отбор на България. Има два мача и в младежкия национален отбор на България.