Футболистът на Берое Пламен Крумов заяви, че предстоящият мач с Ботев Враца няма да е никак лесен, но той очаква старозагорци да спечелят трите точки.

„Чувствам се положително зареден и с нетърпение очаквам първия мач. От една година не съм играл в българското първенство и ще ми бъде интересно”, сподели новото попълнение в състава на Берое.

„Очаквам да победим Ботев Враца. На нашия отбор никак няма да му е лесно нито като домакин, нито при гостуванията ни. Настройваме се за битка. Предполагам, че теренът няма да е в перфектно състояние да се играе футбол. Отиваме там, за да вземем три точки”, добави Крумов.

„Нещата в отбора ми изглеждат добре. Има дисциплина, което според мен е най-важното нещо затова един отбор да върви напред. Тренираме здраво. Всеки се стреми да дава максимума от себе си в тренировките и контролните мачове до сега. Мисля, че това е правилният път”, продължи 27-годишният футболист.

„Мисля, че 12-то място на Берое не му подхожда, като отбор, който има много фенове и традиции. Трябва да направим всичко възможно, за да се изкачим напред в класирането и ако може да влезем в първите осем отбора, ще е добре. Без да подценявам отбора на Пирин Гоце Делчев мисля, че са преодолим съперник и смятам, че имаме сили да се преборим и дори да вземем купата, стига да имаме късмет, защото във футбола без късмет нищо не става.”

„Това, което заварвам в Берое приятно ме изненада. Има добри условия за тренировки. Като цяло българският футбол е доста по-назад от румънския. Грандовете в Румъния наливат много пари във футбола и играят в Шампионска лига и Лига Европа. Преди няколко дни Стяуа елеминира Аякс. Като цяло румънският футбол е по-динамичен и по-бърз. Мисля, че ние сме тръгнали в правилната посока. Няколко отбора в България се развиват в правилната посока.”

„От две години насам постоянно играя като десен защитник. Нямам проблеми къде ще играя. Искам да играя и да съм постоянно на терена. Ако трябва и вратар ще застана, но искам постоянно да съм на терена”, каза още Пламен Крумов.