Вратарят на Левски Пламен Илиев призна, че капитанската лента, която получи преди време му е тежала. „Не е лесно да си капитан на клуб като Левски, когато си на 20 години. Още повече, когато в отбора има по-опитни футболисти, като Владимир Гаджев, да не забравяме, че тогава в отбора беше и Христо Йовов. Не ми беше лесно да съм капитан. Тогава също бяхме в труден период, сигурно си спомняте, че в пет мача нямахме победа“, сподели вратарят на „сините“.

„На двубоя с Лудогорец най-важното ми спасяване беше в 81-та минута. Тогава бяхме с човек по-малко, защото вече бяха изгонили Станислав. Ако там бяхме получили гол, не се знаеше, какъв ще стане мача. Беше възможно дори да го изгубим. Това е моментът, който отличавам от целия мач“, отбеляза още Илиев, който изигра страхотен двубой срещу шампионите.

„Последната седмица от миналия сезон беше много тежка за целия ни отбор. Това се отрази на всички момчета в отбора, а аз не правя изключение. На всички ни беше много тежко и ни се отрази в началото на този сезон. С времето всичко трябва да отмине. Не мисля в никакъв случай за трансфер. Имам още две години и половина от договора и искам да го изпълня. Ако пристигне оферта и ръководството прецени, че иска да се раздели с мен е друг въпрос, но трябва да питате ръководството. Когато бях резерви ми беше много тежко, но не съм мислил да напускам Левски. Горан пазеше добре, така беше преценил треньорът. Аз не съм се сърдил, това са нормални неща във футбола“, добави Пламен Илиев.

„Като се върна назад и гледам повторенията на гола, който си вкарахме срещу Славия, изглежда лесно. Можеше да изляза, можеше и да не изляза. Всичко става точно за една секунда. Не съм подвикнал на Митко Везалов, а и никога не съм го обвинявал. Знам в какво положение изпадна след мача. Така е станало. Специално в този мач имахме толкова много положения, които трябваше да вкараме. Не се получи и накрая допуснахме гол за нещастие на нас и всички левскари. Така загубихме титлата...“, коментира вратарят на „сините“.