Стражът на Левски Пламен Илиев, който счупи крак по време на подготовката в Правец, ще хвърли гипса следващата седмица. Това разкри пред Дарик радио самият вратар по време на вечерното занимание в понеделник.

Пламен Илиев е с гипсиран крак и се движи с помощта на патерици. Въпреки това вратарят изпълнява интезивна възтановителна програма и всеки ден тренира.

Днес той реши да погледа малко заниманието на неговите съотборници, което пък се хареса на малките фенове, които взеха автографи от него, а един малък фен на Левски, който твърдеше ,че симпатизира и на Реал, но беше с фланелка на Барса, пожела на Пламен да се върне по- бързо в игра.

Самият Пламен Илиев бе във видимо добро настроение и сподели,че възстановяването му върви добре. Той се надява в седмицата след мача на Левски с ЦСКА да хвърли гипса и да започне последния етап от възстановяването му. Пламен вярва ,че всичко ще е наред и ще забрави бързо тази контузия. Той разкри,че счупването на крака не е настъпило в резултат на съприкосновение с друг играч, а вследствие на по- силен натиск на опорния крак.

Пламен Илиев погледа малко заниманието на вратарите и останалите в Левски, след което се прибра в съблекалнята.