Една от легендите в българския футбол Пламен Гетов отново излиза на терена. Това ще се случи в Разград на благотворителен мач, събраните средства от който ще бъдат предоставени на Дома за деца с умствена изостаналост в село Просторно.

Футболната среща е посветена на Празника на полицията – Архангеловден. Тя ще е между „Лудогорец”-ветерани и ОД на МВР-Разград.

В състава на „Лудогорец” освен треньора от детската школа ще играят и: наставникът на мъжкия отбор Ивайло Петев, най-успешният роден в Разград футболист Диян Ангелов, както и други треньори от школата на тима.

Полицейският отбор ще бъде воден от директора на МВР-Разград Ивайло Йовчев, който е бивш юноша на „Лудогорец”. Освен него ще играят Мирослав Иванов - началник на група „Български документи за самоличност”, бивш юноша на „Лудогорец” с мачове в “Б” група; Здравко Георгиев - началник на „Човешки ресурси” - бивш юноша на „Лудогорец” и футболен съдия; Димитър Димитров - началник на Научно-техническа лаборатория; полицаят Пламен Савов от РУ „Полиция” – Исперих, бивш състезател на “Локомотив”- Русе; полицаят от РУ „Полиция” – Разград Лъчезар Михайлов, бивш юноша на “Лудогорец” и на ФК „Разград 2000”.

Мачът ще се играе на 8 ноември от 15:30 часа на стадиона на „Балканфарма” в Разград.