Искрен Писаров надви звездата на Левски Гара Дембеле с 10:8 гласа и стана играч на 15-ия кръг в анкетата на в-к Футбол и Пресклуб България. Третото място остана за Николай Божов от Славия с 2 гласа.

Футболистът на Локомотив София заслужи наградата си с двата гола, които реализира в лудото дерби срещу “белите” завършило 4:3.

“Естествено, че се надявам да бъда повикан и в националния отбор, ако продължавам да се представям на добро ниво. По мое мнение аз се представих най-силно в дербитата с ЦСКА и Славия тази есен. През лятото Локомотив София беше най-настойчив за подписа ми и сключих договор за 3 години. Сега не мисля за трансфер, но нормално, като всеки футболист искам един ден да заиграя в чужбина”, заяви Писаров.

Личният мениджър на габровския футболист на Локо Сф Ивелин Дражков също присъства на награждаването и сподели: “Към Искрен има интерес от клубове както в България, така и от чужбина. Това е нормално, тъй като той е е един от най-добрите футболисти в момента в българското първенство.”