Завърналият се под Аязмото Искрен Писаров заяви, че е избрал да премине в Берое, а не в Локомотив София, Миньор Перник или Черно море заради верните фенове на старозагорския отбор.

„Всичко стана в последния момент. Берое иска да ме привлече от около един месец. Трябваше да изчакам обаче, защото имаше интерес към мен от чужбина. Нещата така се получиха, че избрах офертата на Берое”, коментира Писаров.

„Аз бях играч на Берое и това ме привлече отново да облека зеления екип. Имах и други оферти от други отбор, но реших да избера Берое, защото тук съм играл и се чувствам добре. Феновете ме обичат и затова реши да се върна”, добави крилото на старозагорци.

„Трябва да направим една добра подготовка. Смятам, че с новите попълнения и добра подготовка Берое ще се отлепи от дъното. Тук винаги съм бил обичан и това ме радва и това е причината да се завърна”, допълни новото попълнение на „зелените”.

„Надявам се да показвам добри игри и да побеждаваме. Надявам се да демонстрираме добра игра и да сме, колкото се може по-напред в класирането”, каза още Искрен Писаров.