Пирин Благоевград посреща Левски в мач от 16-ия кръг на А група. Двата тима заемат коренно противоположни позиции в таблицата за класиране. "Сините" от София са лидери в подреждането с актив от 31 точки, а Пирин са последни. Благоевградчани нямат успех в първенството и са последни с актив от 6 точки.

Стойчо Стоев беше предпазлив преди двубоя и предупреди играчите си, че няма да им е никак лесно срещу Пирин, който под ръководството на новия наставник Наджи Шенсой се преобрази.

Вероятно Радослав Цонев ще започне като титуляр двубоя, Георги Костадинов отсъства, а това ще наложи в игра да влезе Бедоя, който ще си партнира с Де Ноойер. В групата за мача се завърна Владимир Гаджев, който лекуваше контузия, но едва ли той ще е сред титулярите в двубоя.

Левски е в серия от девет мача без поражение, а днес очакванията на всички фенове на "сините" е тя да продължи.

Пирин е непредсказуем отбор, но проблемите идват от атаката, тъй като футболистите от южния град не успяват да реализират головите ситуации пред съперниковите врати, а това създава главоболия в мачовете.

Предполага се, че Пирин ще играе на контраатаки в търсене на изненада, а 12-ият играч на домакините се очаква да е публиката на стадион "Христо Ботев".

Срещата може да наблюдавате в ефира на Diema Sport 2, Gong Play, Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио от 16:30 часа. Какво ще бъде времето в Благоевград този следобяд вижте на Sinoptik.bg.