ПФК Пирин Благоевград обявява конкурс за нов изпълнителен директор, съобщиха от пресслужбата на клуба. От там припомниха, че сегашният изпълнителен директор на клуба Малин Халачев е в оставка.

Основните изисквания към кандидатите за поста са публикувани на клубния сайт, съобщи пресаташето Велислав Елезов. Те трябва да са с висше образование, да имат професионална квалификация, която включва познаване на нормативните актове, теорията и практиката по икономика, да имат висока спортна култура, да са запознати с всички нормативни документи на БФС, както и с организацията на работата във футболните клубове. Предимство ще имат кандидатите, които владеят чужд език - английски, които познават основните положения в трудовото, административното и гражданско законодателство, имат компютърни умения и допълнителна квалификация „Спортен мениджър”.

Документите за кандидатстване се приемат в офиса на ПФК Пирин БЛагоевград АД на ул. „Дъбравска” 2, а срокът за представянето им е до 27.11.2009 г., уточниха от клуба.