Отборите на Малеш Микрево и Пирин Благоевград завършиха наравно 0:0 в контролна среща по футбол.

През първата част на срещата повече голови положения имаха футболистите на домакините, но Мартин Станков, Александър Симеонов, Атанас Атанасов и Благой Стоянов не бяха точни.

След почивката двамата старши треньори Пламен Мицански и Костадин Ангелов дадоха шанс за игра на футболистите от резервната скамейка. Много добри впечатления от отбора на гостите оставиха Антон Карачанаков и бразилецът Жуниор. В 81-ва минута последният беше изведен по дясната зона, последва шут и топката срещна лявата странична греда зад Василев.

В 84-та минута влезлият в игра Аспарух Шекеров от Малеш насочи топката ниско по тревата към свободния Юли Колушев, който вкара в мрежата на гостите, но страничният съдия Александър Антонов вдигна флаг за засада и попадението беше отменено.

"Очаквах по-добра игра от страна на футболистите на Пирин, но се излъгах. Нашите футболисти не бяха точни в завършващата част на удара, което бе причина да направим трето равенство срещу отбор от А група. Все още имаме болни и контузени футболисти, но се надявам до старта на пролетния полусезон нещата да се оправят и да бъдем далеч по-добри срещу отборите, играещи в западната Б група. Дано нещата и финансово да се оправят в клуба. Така не можем да продължаваме", заяви старши треньорът на Малеш - Пламен Мицански.

Малеш: Василев, Давков, Бл.Станков, Зюмбулев, Симеонов, Атанасов, Чечев, Б.Стоянов, М.Станков, Занев, Жежев /Шекеров, Саватов, Колушев, Ташев/

Пирин: Митев, Ризов, Коемджиев, Д.Наков, Костадинов, Кацимерски, Якимов, Зехиров, Дюлгеров, Костов, Р.Иванов /Аршинков, Бенгюзов, Карачанаков, Петров, Башлиев, Жуниор, Макенджиев/