Отборът на Пирин Гоце Делчев успя да уреди новото си попълнение Костадин Башов за утрешния мач с Левски от турнира за Купата на България. Снощи пристигна жълтата карта на родения в Гоце Делчев юноша на Левски и той бе картотекиран тази сутрин в БФС. Очаква се Башов да води атаката на отбора срещу „сините“. Той е единственият нов играч в групата на Костадин Ангелов – Лаптопа, в сравнение с мача срещу ЦСКА. Другите две нови попълнения от миналата седмица Серафим Михайлов и Даниел Васев вече дебютираха в мача срещу „червените“ миналия петък.

От няколко дни с неврокопчани тренира и бившият футболист на Пирин Благоевград Мартин Иванов. Той е юноша на Пирин 2001 и бе освободен преди две седмици от ОФК Пирин, след като за година и половина така и не можа да се пребори за титулярно място.

Отборът на Пирин Гоце Делчев изпитва остра нужда от десен защитник, след като дни преди началото на първенството напусна Атанас Дреновички, а през миналата седмица си тръгна и Румен Лапантов.

Днес в 11:30 часа футболистите на неврокопчани тръгват за София, където отборът ще има кратък лагер и ще тренира преди двубоя с Левски. Срещата между двата отбора е утре от 17:30 часа и е предвидена за директно телевизионно излъчване.