Напусналият Славия нападател Владислав Златинов може да се завърне в родния си клуб ОФК Пирин Благоевград. Играчът чака оферти от чужбина, но новото ръководство на "орлетата" вече е разговаряло с него да остане в Благоевград, ако не си намери отбор зад граница.

И докато пристигането на Златинов в селекцията на Йордан Боздански-Зико е под въпрос, то за сигурни нови попълнения вече могат да бъдат смятани Георги Самокишев, Георги Калайджиев и разтрогналият с Пирин Гоце Делчев Николай Демиров. От няколко дни с "орлетата" тренира и левият защитник Илия Тафров, който има опит в кипърската втора дивизия, както и в Гоце Делчев. В сряда Пирин заминава на лагер в Сандански, където ще играе контролни срещи само с отбори от по-високо ниво - Локомотив София, Пирин Разлог и Банско. Пристигна и последната част от екипировката, осигурена от фирма „Jako“. Тя е за децата и юношите от школата на клуба, с което вече всички формации вече са облечени с нови екипи.

Ръководството на ОФК Пирин ще започне през пролетта и ремонти на базата си в Рилци, както и изграждането на още един терен в селищата, които са в непосредствена близост до града./БТА