Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев смята, че отборът му е готов за подновяването на първенството, където през уикенда го чака мач срещу Берое в събота.

Срещата започва в 14 часа и ще бъде предавана пряко в ефира на телевизия Diema, а можете да я проследите чрез платформата Gong Play и на честотите на Дарик радио.

"Тренировките през седмицата преминаха в добро настроение. Всичко беше на необходимото ниво от спортно-техническа гледна точка. Отборът е подготвен, както физически, така и психически", коментира Пашев.

"Нямаме сериозни проблеми в състава. Здравко Илиев е наказан от двубоя с Локомотив София, но пък за сметка на това Венелин Филипов ще влезе на неговото място. Христо Стамов е с контузия от мача на дублиращия отбор срещу Литекс и ще отпадне от групата."

"Всички останали са здрави. Готови сме за мача с Берое. Чакаме този двубой с нетърпение, не само защото са добър отбор, а защото разполагат може би с най-хубавия терен в България. Така че всички предпоставки да се случи една добра среща са на лице."

"За дербито с Ботев е рано да мислим. Сега ни предстои мач с Берое", допълни Пашев.