Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че засега няма да обявява с кои играчи отборът ще се раздели.

„Дано годината бъде по-успешна. Според мен не е правилно да се говори за това колко футболисти ще напуснат. Засега няма да обявяваме с кои играчи ще се разделим. В следващите няколко дни ще вземем решение за Педро Еуженио. Той ще тренира с отбора“, коментира наставникът на старозагорци.

„Бих искал да ми зададете въпроса за целите към края на подготовката. Тогава ще съм наясно колко боеспособен отбор сме направили. Всички имаме апетити към купата преди всички. Жребият ни предостави възможност, за да се сборим“, добави старши треньорът на Берое.

„Давид Каядо, Лоузейро и Елиаш имат разрешение от мен да не присъстват на първата тренировка. Те ще пропуснат два дни, но ще наваксат. Аз знам за техните закъснения. Това няма нищо общо за трансфер в Германия. Каядо има сума в договора, която му разрешава да си тръгне. Сумата е 500 хиляди евро и всичко друго е въпрос на преговори. Няма нищо конкретно. Има много запитвания за наши играчи, но нищо конкретно“, продължи специалистът.

„Разговарял съм със Стефан Велев още преди седем-осем месеца относно продължаването на договора му с Берое. Той пожела, ако му се отвори тази възможност да си тръгне. Това е желанието на футболиста. Тук играчите трябва да са със сърцето си и да се чувстват, като у дома си. Това, което получихме за Велев е предостатъчно. Нашето ръководство направи отлична сделка.“

„Пламен Тенев, Исус Ангелов, Ангел Костов и Михаил Михайлов, който ще е трети вратар, започват тренировки с отбора“, каза още Петър Хубчев.