Петър Димитров и Владислав Златинов са първите нови попълнения на Берое от както властта в клуба се пое от новото ръководство и като треньор бе върнат Илиан Илиев, съобщава BeroeOnline.

И двамата са бивши футболисти на Берое. Златинов бе в клуба през пролетта на 2008 г. когато “зелените” възкръснаха след промяна на собствеността и отнемането на отбора от Николай Банев. Петър Димитров пък дойде след изпадането в “Б” група, взе участие във връщането на тима в елита и напусна през зимата.

През зимата Димитров премина в Славия където записа 10 срещи, но не отбеляза гол и често влизаше като резерва. След края на сезона той разтрогна договора си с “белите” и от вчера вечерта е в Панагюрище на лагера на тима.

Днес към лагера ще се присъедини и Владислав Златинов. Той вече бе част от отбора на Берое през пролетта на сезон 2007/08. Златинов се очаква да се включи към тренировките на Берое от днес.

Двамата футболисти ще подпишат договори с Берое след завръщането на тима от лагера в Панагюрище, когато всички документални формалности около смяната на собствеността ще бъдат уточнени.