Петър Байкушев, един от основните акционери на Пирин Благоевград, заяви след края на мача с Локомотив София, че съдии като Стефан Спасов нямат място в българския футбол.

Той беше гневен заради отсъдената в последната минута дузпа в полза на столичния тим, която той е абсолютно убеден, че е несъществуваща, и с която Локомотив изравни за 1:1.

"Може би това е най-жалкото в нашия спорт, в нашия футбол, коментира той. Не виждам по какъв друг начин Локомотив щеше да вземе точка. Нека сега да говорят софийските специалисти и да кажат защо се продължава по този начин в българския футбол, в българското съдийство. В крайна сметка и ние имаме нерви, ние сме 15 човека, които си даваме парите. Никога досега не сме казали лоша дума за съдийството, но това беше връх на нахалството от тяхна страна. Явно Спасов си има много "сантименти" към Пирин и сега с пълна сила днес ги прояви - към целия отбор, към целия град, към цялото ръководство на Пирин - било то спортно-техническо или акционерите. Аз смятам, че този човек повече не трябва да свири в българския футбол - стига само са говорили за него, стига само са го набеждавали, оттук нататък да го махат от футбола! На нас точките няма кой да ни ги върне. Каква жалба да пускаме - мачът се дава по телевизията, всички го гледат. От тази по-голяма жалба каква?"