Треньорът на Литекс Люпко Петрович обмисля няколко промени в състава за мача с Берое. Сръбският специалист със сигурност ще даде почивка на някои от титулярите заради сгъстения цикъл мачове. На „оранжевите” се събират пет срещи за седемнадесет дни. Серията завършва с тежко гостуване на третия до момента Локомотив Сф следващия уикенд.

Днес европейският шампион с Цървена звезда от 1991 година пусна на играчите си мача на Берое срещу Черно море във Варна, който утрешният съперник на ловчанлии загуби с 0:1. След тренировката тимът бе отведен на лагер в ловна резиденция Бялка.

Получилите контузии при шампионатната победа над Славия в сряда с 2:0 Алехандро Сичеро и Станислав Генчев отпаднаха от групата за мача със старозагорци. Състоянието на двамата е добро, но Люпко Петрович предпочита да ги запази за мача с “белите” от ¼ финалите за Купата на България в сряда.

Групата на Литекс: Вратари: Тодоров и Господинов; Защитници: Бандаловски, Кирилов, Желев, Николов, Венков и Занев; Халфове: Роберт Попов, Сандриньо, Ивелин Попов, Манолев, Златинов, Слайтер, Уелингтом и Родич; Нападатели: Бето и Бибишков.

Двубоят на Литекс с Берое е утре от 17 часа на Градския стадион в Ловеч.