Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров остана крайно недоволен от съдията в срещата с Локомотив София, като заяви, че реферът за пореден път се е превърнал в главно действащо лице. Мачът завърши 1:0 за „железничарите”, с гол на Марчо Дафчев в 95-та минута след пряк свободен удар.

„Мисля, че тотално надиграхме Локомотив, липсваше ни шанс, създадохме 7-8 стопроцентови положения, не можахме да ги реализраме и е нормално като не вкарваш да ти вкарат. Поздравих момчетата след мача, точките ще дойдат рано или късно, ако продължаваме да играем по този начин”, започна вицепрезидентът на Бела.

„Не съжалявам за точките, но съдията Бекяров от Пловдив се превърна в главно действащо лице. Като вкараха гола, на него му идваше да скочи да си чука ръцете с футболистите на „железничарите”, изрази още недоволството си Петров.

„Нямаше фаул при гола. Но той е стар съдия и е много на ясно, че Локомотив притежават може би най-добрия изпълнител на наказателни удари в България и туп-туп-туп, фаулче, след фаулче, отсъди толкова много нарушения около палантерията, за да може да стане нещо”, каза още той.

„Червените картони бяха абсолютно заслужени, първото полувреме не даде абсолютен втори жълт картон на Дончев, за да не би да стане нещо. В крайна сметка – много лошо съдийство и много хубав футбол”, завърши вицепрезидентът на Бела.