Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се оказа в центъра на неприятна ситуация след края на двубоя между шампионите и Ботев Пловдив на „Коматево“. Разградчани победиха с 3:1, но още в течение на срещата страстите на трибуните се изостриха заради някои отсъждания на рефера Александър Костадинов, а в края на мача двама привърженици дори опитаха да нахлуят на терена.

След последния съдийски сигнал един от босовете на Лудогорец на практика се оказа блокиран на трибуните, след като група фенове на „канарчетата“ го чакаха пред стълбите, по които той трябваше да напусне стадиона.

Ангел Петричев и феновете на Ботев

източник: Gong.bg, Валери Станков

Преди време Петричев имаше друга проблематична среща с привържениците на Ботев, на която беше наплют. На пръв поглед агитката на домакините чакаше спокойно, но частната охранителна фирма, която отговаряше за сигурността на мача, придвижи свои гардове около точката на потенциално напрежение.

В крайна сметка се стигна до намеса на полицията, като десетина униформени полицаи се заеха да разпръскват групата. Служителите на МВР организираха кордон и изтласкаха привържениците по краищата, за да може директорът на разградчани да си тръгне без инциденти.

Ангел Петричев и феновете на Ботев

източник: Gong.bg, Валери Станков