Финансовият директор на Локомотив Пловдив Иван Петлешков заяви, че ръководството на „черно-белите” е готово да преговаря с всеки, който желае да закупи акциите на клуба. Той обаче уточни, че Локомотив не е изваден на тезгяха и не се продава на всяка цена.

„Във връзка със слуховете за продажба на отбора искам да заявя категорично, че не водим преговори с никого. Разбира се, че ако има добра оферта, ще седнем на преговори, но г-жа Топалова не иска да се отърве от Локомотив”, каза Петлешков.

Финансистът каза още, че вече е изготвена инвестиционната програма за концесията на „Лаута”, а изпълнението й ще стартира веднага, след като бъде сключен договорът между клуба и община Пловдив. Основен акцент в нея ще бъде изграждането на игрища за детско юношеската школа.

Днес бе представен и новият шеф на ДЮШ в Локо Пд Георги Славов. Той заема мястото на Иван Иванов. Причината за смяната е неефективната работа в подрастващите.

„Искаме в Локомотив да се възпитават и играят Локомотив. По-добре е да плащаме на наши деца отколкото да даваме заплати на чужденци”, коментира назначението на Славов Иван Петлешков.