Футболистите на Левски Георги Петков, Живко Миланов и Георги Сърмов, които лекуваха контузии, вече са напълно възстановени и тренират на пълни обороти, забеляза екип на Гонг. По всичко личи, че трито ще бъде готово за предстоящото домакинство на „сините” срещу състава на Берое Стара Загора в неделя.

Не така оптимистично стоят нещата с Дарко Тасевски. Македонският полузащитник не взе участие в сутрешното занимание на Левски, което се проведе на стадион „Георги Аспарухов”. Полузащитникът има проблеми с разтегнат мускул, който го извади от последния официален мач на клуба, както и от контролата с Цървена Звезда.

Старши треньорът на шампионите Ратко Достанич не крие задоволството си от привличането на Димитър Телкийски. „Как да не съм доволен, при нас се върна национален футболист. Какво по-хубаво!”, не криеше задоволството си сръбският специалист.

Телкийски тренира на сто процента и е твърде вероятно да стартира срещу „заралии”. За съжаление на шампионите, Мечо няма как да бъде картотекиран за срещите от Лига Европа.