Старши треньорът на Литекс Петко Петков заяви, че сега неговите футболисти трябва да мислят за мача с Пирин, а след това за двубоя с Дебрецен.

„След спечелването на Суперкупата отбора психологически е в по-добро състояние. За мача с Пирин ще видим какво е състоянието на някои от момчетата, защото се натрупа доста умора и може да се наложи отново да правим промени”, сподели старши треньорът на ловчанлии.

„С лекарите ще преценим какво е състоянието им, за да изберем за мача с Пирин тези, които са готови на 100 процента. Отнасяме се много сериозно към предстоящия двубой, тъй като той е много важен за нас. Нямаме притеснения кой знае какви, ясно е че миналата година записахме два негативни резултата срещу тях, но утре ще подходим по най-сериозни начин и мисля, че ще победим", добави старши треньорът на Литекс.

„Нормално е, че тежкият финал с Берое, в който футболистите максимално се раздадоха да има някои играчи с проблеми, но се надявам да се възстановят, за да излезем с най-доброто”, допълни специалистът.

„Разбира се, има и го момента, в който мислим и за Дебрецен и точно на това ще наблегна в разговора ми с момчетата. В момента вниманието ни трябва да бъде насочено изцяло към Пирин, а след това ще се концентрираме и за Дебрецен”, каза още наставникът на „оранжевите”.

„Правим необходимото разузнаване на унгарците, гледахме няколко мача, продължаваме да ги следим. Сега ще изпратим хора да гледат мача им от първенството, но всичко по реда си", завърши Петко Петков.