Бразилският мениджър Джери Перейра заяви, че самият Зе Соарес иска да играе в Левски и не може да се върви против волята на футболиста.

„Зе Соарес иска да играе в Левски, а желанието на футболистът е най-важното. Аз му обясних всички неща, а той хареса условията и се съгласи. На мен ми харесват и тримата играчи”, коментира Перейра специално за предаването Гол линия по Дарик Радио.

„Жоаозиньо може да играе по целия ляв фланг, а Жан Карлуш е централен нападател или зад нападателя. Зе Соарес играе по двата фланга. В Бразилия се играе много твърд и бърз футбол”, добави бразилецът.

„Те предпочитат да играят отбор в публика, а за времето няма да има проблем. Уелингтом е мой футболист, но Стойчо Стоилов го гледа в Бразилия и ме попита дали може да заиграе в Ловеч”, сподели мениджърът на тримата нови бразилски футболисти на Левски.

„Аз започнах като мениджър с отбора на Беласица и аз съм благодарен на президента Костадин Хаджииванов, защото той ми даде път. Маркиньос в ЦСКА също е мой играч. Всички бразилци в Беласица са мой футболисти, а в Литекс Бето и Дуду също са такива”, допълни бразилецът.

„Всички бразилци искат да вкарват голове. И тримата имат много добра техника и бързина. В Европа пробиват само футболисти с бързина, ако нямат такава те трябва да притежават много добра техника. Аз имам голямо желание българин да играе в добър отбор в Бразилия. Надявам се един ден това да стане. Не съм виждал по-красиви жени от бразилките и българките”, завърши Джери Перейра.

Дъщерята на Джери Наталия е манекенка и сподели, че предпочита волейбола пред футбола и нейният любим волейболист е канадец.