Старши треньорът на Левски Пепе Мурси остана доволен след успеха над Хасково в подготвителен мач, но призна, че „сините“ на намалили оборотите след втория гол, който отбелязаха.

„Считахме, че лесно ще излезем победители. Доволен съм от първата част, но излязохме отпуснати през второто полувреме. Искам за напред да ни стане ясно и ще се постарая футболистите да го разберат, че един мач трае 90 или повече минути, а не 45“, сподели Мурсия след срещата.

„Трябва да продължим да работим и да се подобряваме. Това са играчите, които в момента имаме. Разбира се клубът работи в посока попълване на целия състав“, добави още Пепе Мурсия.

По повод състоянието на Пламен Крумов и Владимир Гаджев, испанският специалист сподели: „Крумов има контузия, която получи в последния мач. Гаджев продължава да има възпаление в глезена. Желанието на всички е да е готов за началото на сезона, но само докторите могат да кажат това.“

„Мисля, че на този етап всички отбори сме на едно ниво в подготовката. Ясно е, че скоро започва шампионатът и трябва да покажем за какво сме се готвили в подготовката. Трябва да си дадем сметка, че Левски прави нов отбор почти от нулата“, коментира още Пепе Мурсия. „Искам да кажа, че в Левски има силен дух и трябва да сме доволни от победата. Но знаете, че за един нов отбор е нужно време. При един отбор резултатите се подобрят на базата на победите“, добави още Мурсия.

В края треньорът на Левски призова привържениците на тима за подкрепа в предстоящия сезон. „Благодаря на феновете за подкрепата и разчитам на тях в трудния сезон, който предстои“, каза Пепе Мурсия.