Един от асовете на Левски Станислав Ангелов извади любопитна статистика свързана със „сините“ през този сезон. Попитан какво му е мнението относно така наречената „директива“, Пелето отговори по следния начин: „Не искам да коментирам съдии и подобни неща. Завършваме сезона с шест червени картона, мисля че е достатъчно“.

„В годината имахме силни и слаби мачове. Най-трудният момент според мен беше след отпадането от Сараево и всички случки, които последваха. След това се породи голям негативизъм. Такива неща се случват с всеки отбор, въпросът е да си извадим поуките и да продължим да работим. Срещу Лудогорец според мен стана много хубав и динамичен мач. Ние играхме на едно доста добро ниво. На 35 години вкарах най-важния си гол, но явно така е било писано. Ако го бях вкарал по-рано през кариерата си, нещата можеше да се развият и по друг начин. Аз съм щастлив човек, правя това, което обичам. Вярно е, че много момчета, с които израснахме станаха треньори, аз в момента съм отдаден на футбола и нямам време да мисля за нещата след това“, добави Пелето.

„Гласувах на последните избори. Направи ми лошо впечатление, че никой не говореше за това, което ще направи. Не видях платформи, а само компромати, което не беше хубаво. Никога не съм мислил да влизам в политиката“, отбеляза още халфът на Левски София.

„Не следя ЦСКА, там съм играл преди 15 години. Тях ги приемам като противник. Те са един от отборите, който почти винаги ни е бил противник за първото място“, заяви Ангелов.