Един от асовете на Левски Станислав Ангелов заяви за Гонг, че пред отбора предстои много сериозна работа преди мачa срещу ЦСКА.

„Никога не съм гледал съперника, а и на нас ни предстои много сериозна работа преди мача, за да изчистим проблеми си”, каза Пелето.

Националът призна, че е доволен от решението тренировките на Левски в дните преди сблъсъка да бъдат закрити: „Така е по-добре за нас, защото се концентрираме и нищо не ни разсейва”.

Ангелов определи усещането преди мача като „много готино чувство” и е категоричен, че тръпката преди този дербито е неповторима.

Според футболиста на Левски резултатът от срещата е от много голямо значение, но няма да реши, кой ще е шампион на страната.

Националът каза, че е доволен от факта, че мача ще бъде на стадион „Васил Левски”, защото „това е най-доброто спортно съоръжение в България”.

Универсалният играч на „сините” призна, че няма приятели в състава на съперника, но е в колегиални отношение с националите от ЦСКА.

„В момента ние сме съперници и всякакви взаимоотношения остават на заден план. Не ме интересува, какво мислят футболистите от ЦСКА за нас, ние си имаме задача и трябва да я свършим”, допълни Станислав Ангелов.