Капитанът на Левски Станислав Ангелов даде интервю пред Гонг относно своето бъдеще. Бившият национал има договор до края на сезона, след което трябва да вземе решение как ще продължи професионалния си път. Ето какво сподели Ангелов, който в момента се опитва да се възстанови за мача с Литекс в събота и предстоящия юбилеен двубой на „сините“ с Лацио, който ще е на 23-ти май.

- Участието ми срещу Литекс не е много сигурно, защото сега започнах леки тренировки. Целта е да се възстановя, защото доста от колегите ми са контузени. Трудно ще съберем играчи, но се надявам да сглобим някакъв отбор.

- Има ли вариант това да бъде твоят последен мач за Левски?

- Най-вероятно това може да е последният ми официален мач за Левски. След това има и среща с Лацио за нашия юбилей и се надявам също да участвам. Общо взето така го виждам.

- Обхваща ли те някаква носталгия и искаш ли да продължим под друга форма в Левски, все пак си човек с качества, или ще предпочетеш да играеш на друго място?

- За момента не съм коментирал тези неща с никой в клуба. Ако има желание от страна на ръководството да работя в Левски, ще се разберем. На този етап няма никакви разговори. Знаете, че нашият нов директор е треньор на друг отбор и най-вероятно не желае да коментира и да влиза в други работи в момента. Ще го мислим има още една-две седмици. Най-вероятно тогава и аз ще взема решение за моето бъдеще, може пък да поиграя още малко някъде другаде.

- Трудно ли се взимат подобни решения?

- Взимал съм и много по-тежки решения. Нищо ново под слънцето, при мен положението е подобно почти всяко лято. Човек винаги трябва да взима някакви решения. Предстои някакво бъдеще, което трябва да е розово, но не винаги се получава така. Такъв е животът, ние си правим планове, а се случва това, което трябва да се случи.

- Преди време каза, че Левски е „ранен тигър“, вярваш ли че той ще се възстанови и изправи?

- Ранен тигър е, защото го нападат от всички страни. Правят го всякакви инстанции и то успешно. Това е причината да лежи и кърви в момента, но естествено, че Левски ще се изправи. Левски е велик отбор, който има фенове и потенциал, който не притежава нито един отбор в България. Естественото място на Левски е на върха.