И днес няма да бъде обявено името на новия собственик на ПФК Ботев 1912 Пловдив. Това заяви за Гонг посредникът при преговорите Христо Андреев, който ще заеме поста на финансов директор в новото ръководство на „жълто-черния” клуб.

„Все още няма да обявяваме новия собственик на нашия клуб. Това ще стане, когато му дойде времето”, лаконичен бе Андреев.

Преди сутрешната тренировка днес той заедно с Боби Димитров проведоха разговор с футболистите. Пред тях двамата са обещали днес да бъдат погасени всички задължения към играчите.

Канарчетата са получили уверение, че Ботев отваря нова страница в историята си, като финансовите стимули оттук нататък ще бъдат значително по-високи. Като успоредно с това и целите пред отбора ще стават по-високи.

Андреев и Димитров проведоха дълъг разговор с полицията, с която бе обсъдена организацията за неделния двубой срещу шампиона ЦСКА.

Днес от 18:00 часа е насрочена пресконференция, на която ще бъдат съобщени повече подробности около новата организация и план за развитие в Ботев